Onderzoek naar branden in Brunssum en Roermond gestopt

27223

De politie heeft het onderzoek naar branden bij autobedrijf SJ Cars in Brunssum stilgelegd. Volgens dagblad De Limburger is er te weinig bewijs om de zaak verder te onderzoeken.

Ook het onderzoek naar een uitgebrande zonnestudio in Roermond is tot nader order gestopt. De zonnestudio aan het Wilhelminaplein viel in de nacht van 30 september ten prooi aan de vlammen. Bijna twee weken later brak twee keer in korte tijd brand uit bij het autobedrijf aan de Haefland in Brunssum. Dat bedrijf is eigendom van de vermeende drugscrimineel Tony P. De Roermondse zonnestudio was eigendom van zijn vrouw.

In alle gevallen gaat de politie uit van brandstichting. De politie ging er vanuit dat er een verband is tussen de branden in Roermond en Brunssum. 

Echter werd er onvoldoende bewijs gevonden en ook werd er niemand aangehouden. Het onderzoek wordt pas weer opgepakt als er meer concrete bewijzen boven water komen.

Kijk hier nogmaals naar beelden van de brand van de grote brand >>

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019