Onderscheiding voor Jel Zelissen

27498

Tijdens het sponsordiner van Fanfare St. Caecilia Schinnen werd Jel Zelissen verrast met een koninklijke onderscheiding. De onderscheiding werd in Heerlen uitgereikt door  loco-burgemeester Roy van der Broek van de gemeente Beekdaelen.

Jel is sinds 1984 lid van de vereniging. Als financieel adviseur en lid van het dagelijks bestuur organiseerde hij concerten en regelde de deelneme aan talloze concoursen. Ook onderhield Jel de contacten met de sponsoren. Dertig jaar geleden werd voor het eerst een sponsordiner georganiseerd om hen te bedanken voor hun financiële bijdrage aan het succes van de vereniging.

Mede door zijn inzet kunnen leerlingen genieten van diverse opleidingen en zijn er voldoende instrumenten die met het sponsorengeld betaald worden.

Met alleen een bedankje wordt volgens de aanvragers tekort gedaan aan de inzet van Jel Gelissen. Het Koningshuis vindt dan ook dat een grotere waardering op zijn plaats is en daarom werd hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

 

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019