Onderdelen wapen en munitie in vijver gevonden

26385

Tijdens het doorzoeken van de slikvijver in Treebeek zijn onderdelen van een vuurwapen en munitie aangetroffen. De vijver aan de Emmaweg werd vorige week doorzocht in verband met het onderzoek naar de moord op Sjef Klee.

Verder onderzoek in het laboratorium moet uitwijzen of de gevonden voorwerpen iets met de dood van de 26-jarige Heerlenaar te maken hebben.

24 jaar na dato heeft de politie nog veel open vragen over de moord. Op een zondag in september 1995 werd op een voormalig mijnterrein aan de Wenkebachstraat in Treebeek het lichaam van Sjef Klee aangetroffen. Tot nu toe is duidelijk dat hij in de ochtend nog iets had gedronken in een café en bij een vriend. 

Sinds enkele maanden heeft de politie de zogeheten cold case nieuw leven ingeblazen. Dat de moordzaak nog steeds in Treebeek leeft bleek wel tijdens de inzet van een mobile politiepost en door de grote belangstelling tijdens het doorzoeken van de vijver.

 

26386 foto © ZO-NWS | MDB fotografie

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019