Olympia Schinveld-talent Oglesby naar Roda JC

29333 Amateurvierdeklasser Olympia Schinveld raakt talent James Oglesby kwijt. De jongeling maakt een overstap naar het profvoetbal.

Oglesby sluit komend seizoen aan bij Roda JC 0-19. Hij scoorde regelmatig voor zijn oude club, waardoor hij in de picture kwam van de Kerkraadse profclub. "Het hing al langer in de lucht, maar het is al een tijdje definitief. James krijgt een unieke kans om zich te bewijzen bij Roda JC", laat Olympia Schinveld trots weten.

"Een waanzinnig mooie kans, maar ontzettend jammer voor ons."

Weerfoto mei