Officiele opening vernieuwd schoolplein Merkelbeek

23481

Komende donderdag wordt het vernieuwde schoolplein van basisschool Sint Jozef in Merkelbeek officieel geopend. De wethouders Peter Salden en Jos Timmermans en Kiki Huijnen van de onderwijsstichting Movare verrichten de openingshandeling.

De opening maakt deel uit van de festiviteiten in het kader van de fusie tussen de basisscholen van Merkelbeek en Doenrade. Naast de opening zijn er diverse sport- en spelactiviteiten waarbij leerlingen uit Merkelbeek en Doenrade in het kader van verbroedering gezamenlijk aan moeten deelnemen. Tijdens het middagdeel verzorgen lokale ondernemers workshops voor de kinderen.

Een dag later, vrijdag 14 september, kunnen ook de ouders kennismaken met elkaar en het nieuwe schoolplein. Om 17.00 uur start namelijk een BBQ voor leerlingen en ouders.

De fusieschool, die officieel op 20 augustus van start is gegaan, telt meer dan 200 leerlingen. De school in Doenrade moest fuseren omdat de leerlingennorm niet meer werd gehaald.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019