Nog geen contact met zieke van Veldhoven

26321

Voor het eerst trad de nieuwe Mexicaanse grootaandeelhouder van Roda JC Mauricio García De la Vega naar buiten. ZO-NWS sprak met hem in het Parkstad Limburg Stadion. 

De la Vega gaf onder andere aan sinds zijn ziekmelding geen contact meer met technisch directeur Harm van Veldhoven, die tevens interim-algemeen directeur was, te hebben gehad. "Ik hoop dat hij snel weer beter is en dat hij hier terugkeert op kantoor want hij is mijn general manager."

Over de kandidatuur en zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur, wilde de Mexicaan niks zeggen. "Ik kan niet praten over wie ik een goede kandidaat zou vinden, want ik heb er op dit moment al eentje die ziek thuis zit. Ik heb inderdaad met Ralf Krewinkel gesproken. Dat wilde ik omdat ik zijn mening wilde weten over bepaalde onderwerpen."

Voor wat betreft nieuwe spelers, waar de fans van Roda al geruime tijd op hopen, zei De la Vega: "Ik wil alleen spelers die écht graag hier willen en die de benodigde uitdaging in zich hebben. Wij gaan niks overhaasten, maar binnen een paar dagen verwachten we toch iets."

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019