Nieuwe WMO-raad in Brunssum

4248 Donderdag is in Brunssum de WMO-raad 'nieuwe stijl' geïnstalleerd. 23 nieuwe leden vormen, samen met 16 oude leden, nu een aanzienlijk grotere raad dan in de afgelopen jaren.

De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is de afgelopen tijd ingrijpend gewijzigd. De nu grotere WMO-raad geeft de gemeente, gevraagd en ongevraagd, advies over thema's als onder andere leefbaarheid, ouderen, mantelzorgers en vrijwilligers, mensen met een beperking en jeugd en gezin.

┬ę ZO-NWS   2019