Nieuwe prins en jeugdprinses Sweikhuizen

24946

Julian Day is de nieuwe prins van CV de Sjwenskes in Sweikhuizen. Bij de jeugd werd Mirre Fuchs als prinses uitgeroepen.

Julian is geboren in Newmarket in Engeland, maar kwam naar Geleen toen hij 5 jaar oud was. Inmiddels woont hij acht jaar in Sweikhuizen en is een echte carnavalsvierder. Hij wandelt graag en voetbalt nog af en toe bij de veteranen van Fortuna. Hij werkt bij de gemeente Sittard-Geleen op de afdeling Sociale Zaken.

Mirre zit in groep 8 van de basisschool in Puth en na dit schooljaar naar het Graaf Huyn College in Geleen. Zij is de benjamin van de familie Fuchs, een familie die een zeer warm hart heeft voor de carnaval. Mirre speelt hoorn bij de koninklijke fanfare van Puth en danst bij Fame in Spaubeek.

 

24947

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019