Nieuwe jeugdcursus van start bij HSV De Hering

Hengelsportvereniging HSV De Hering start op woensdag 18 april met een nieuwe jeugdcursus.

Die is bedoeld voor beginnende vissers van 8 tot en met 14 jaar. Het doel van deze cursus is jeugdvissers op een leuke manier kennis te laten maken met de hengelsport. Het materiaal wordt door de vereniging gratis ter beschikking gesteld. Ook ontvangen de deelnemers een gratis cursuspakket. Deze cursus vindt plaats op 5 woensdagen van 18.00 tot 20.30 uur. Meer informatie en inschrijven in de kantine.