Nieuwe grasmat voor Fortuna Sittard

22407 Niet alleen de spelers en trainers van Fortuna Sittard bereiden zich voor op de terugkeer in de Eredivisie. Ook het stadion in Sittard wordt onder handen genomen en krijgt een nieuwe grasmat.

Wie op dit moment een kijkje neemt zal al snel merken dat de oude grasmat inmiddels is verdwenen. Echter voor het nieuwe gras gelegd kan worden moeten eerst nog de nodige kubieke meters grond uitgewisseld worden. Daarnaast moet er nog wat leidingwerk worden aangepast en vervangen.

Als de goals weer zijn teruggeplaatst en de lijnen opnieuw zijn aangebracht kan het seizoen voor Fortuna eindelijk van start gaan.

Fortuna Sittard was één van de weinige ploegen die in de Eerste Divisie heeft vastgehouden aan een echte grasmat. Het Parkstad Limburg Stadion van Roda JC is al enkele jaren voorzien van kunstgras.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019