Nieuwe editie Sjra Jacobs voetbaltoernooi

Op 23 en 25 augustus is in Brunssum weer het Sjra Jacobs voetbaltoernooi. Het kampioenschap van Brunssumse voetbalclubs wordt gehouden op het sportcomplex van voetbalvereniging Langeberg.

Op de vrijdag zijn vanaf 19.30 uur de wedstrijden BSV Limburgia - SV Brunssum en VV de Leeuw – Langeberg. Onder leiding van KNVB officials vinden de wedstrijden tussen de voetbalclubs plaats.

Op 25 augustus worden vanaf 14.30 uur de finalewedstrijden gespeeld. Alle wedstrijden worden gespeeld onder leiding van KNVB officials.

De Sjra Jacobs trofee zal uitgereikt worden door de familie Jacobs.