Nieuw pastoraal team dekenaat Schinnen

26615

Met de komst van de nieuwe deken Jack Honings krijgen de negen parochies in het dekenaat Schinnen tevens een nieuw pastoraal team. Een herstructurering van de taken was ook nodig vanwege het emeritaat van deken Jos Schreurs en het overlijden van pastoor Lucien Houben.

Honings werd in maart benoemd tot deken in Schinnen. Hij wordt op zondag 29 september geïnstalleerd in de Dionysiuskerk. Naast deken van het dekenaat Schinnen wordt hij ook pastoor in de parochies H. Dionysius in Schinnen, H. Petrus Canisius in Puth, H. Lambertus in Oirsbeek en H. Jozef in Doenrade. Daarbij krijgt hij assistentie van pastoor Huub Adema.

Adema is al pastoor in Schinveld en Merkelbeek, maar krijgt daar de parochies O.-L.-Vrouw Onbevlekt Ontvangen in Amstenrade, H. Lambertus in Bingelrade en H. Gertrudis in Jabeek bij. Deken Honings wordt in die parochies assistent.

Ook kapelaan Ben Gorissen en catechiste Désirée van Breugel gaan assisteren in de parochies in het dekenaat Schinnen.

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019