Nieuw onderzoek naar Kerkraadse pedofiel

22182 De zaak van Angelo O. uit Kerkrade wordt heropend. De 54-jarige man wordt verdacht van het aanzetten tot seksuele handelingen met tientallen jonge meisjes.

In plaats van met een uitspraak te komen vond de rechter in Roermond dat Angelo onderzocht moet worden in het Pieter Baan Centrum. Uit het traject moet duidelijk worden of de man een stoornis heeft of niet. Tijdens de behandeling van de zaak heeft de Kerkradenaar openhartig verteld over de gebeurtenissen.

Tegen de man die ook bekend staat als de Habbo-jager was door het Openbaar Ministerie een celstraf geëist van 6 jaar. Habbo Hotel is een computerspelletje waar spelers ook met elkaar kunnen chatten. Het platform wordt vooral door kinderen gebruikt. Hij deed zich voor als zijn zoon. Eenmaal in contact met een slachtoffertje probeerde hij de meisjes te verleiden om zichzelf te betasten en naakt voor de webcam te verschijnen.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019