Nieuw logo Beekdaelen gepresenteerd

22108

De fusiegemeenten Onderbanken, Nuth en Schinnen hebben dinsdagavond het nieuwe logo voor Beekdaelen gepresenteerd. De drie gemeenten fuseren per 1 januari 2019 en hebben een extern bureau een nieuwe huisstijl met logo laten ontwerpen.

Het logo is gebaseerd op een samenvoeging van een vingerafdruk (als unieke identiteit) en een boom (leven en werken in het landschap/groengemeente). Het logo zelf is opgebouwd uit 15 streepjes als verwijzing naar de 15 kernen van Beekdaelen.

Naast het logo en de huisstijl werden ook nieuwe elektrische auto’s gepresenteerd. De E-cars zijn een van de eerste zichtbare uitingen van de nieuwe huisstijl van de gemeente Beekdaelen en vormen een belangrijk visitekaartje van de toekomstige gemeente.

Ook inwoners van de nieuwe gemeente kunnen straks gebruik maken van de E-cars.

 

22109 Het gemeentelijk logo van de nieuwe gemeente Beekdaelen.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019