Nieuw jeugdprinsenpaar in Jabeek

24878 JCV De Appelkitjskes heeft een nieuw prinsenpaar. Prinses Vera I en Prins Jarno I werden tijdens de jeugdmiddag van de carnvalsvereniging uitgeroepen.

Vera is 12 jaar oud en gaat in Sittard naar de basisschool. Naast cornet spelen bij de fanfare en turnen in Oirsbeek is zij ook zeer actief op Snapchat, Instagram. Pinterest en Youtube.

Jarno is eveneens 12 jaar en gaat naar de Zeveneik in Bingelrade. Zijn broer Yannick ging hem al voor als jeugdprins. Naast de scouting en voetballen is hij ook druk met zijn playstation.

Tijdens deze middag werd ook het thema van carnavalsseizoen bekendgemaakt: 'Joabik is the big apple veur de jeugdcarnaval.'

Op vrijdag 8 februari is de prinsenreceptie in het ontmoetingscentrum in Jabeek. Een dag later is het tweetal te vinden op de prinsenwagen van de eerste optocht van Limburg.