Nieuw depot voor Stichting Samen Delen

De Stichting Samen delen heeft een nieuw pand gekregen van de gemeente Landgraaf. De stichting die in Schinveld is begonnen kampte sinds vorig jaar met ruimtegebrek.

De gemeente Landgraaf stelt nu een pand aan de Voltastraat ter beschikking aan Samen Delen. De liefdadigheidsinstelling heeft inmiddels diverse vestigingen in Brunssum, Heerlen en Landgraaf. De problemen ontstonden nadat twee depots in Heerlen gesloten werden. De stichting slaat gebruikte meubelen en kleding op die worden ingezameld en aangeboden.

Inwoners van Parkstad die het niet zo breed hebben kunnen bij de diverse depots terecht voor de gebruikte spullen. Daarnaast gaan ook jaarlijks tien vrachtwagens met spullen naar de arme gebieden in Polen.

weerfoto oktober