Nieuw bestuur bibliotheek Brunssum

2705 De Stichting Openbare Bibliotheek Brunssum heeft een nieuw voltallig bestuur. Belangrijkste opgave voor het nieuwe team is om de algemene bedrijfsvoering te reorganiseren en de dienstverlening verder te moderniseren.

De bieb moet een multi-functioneel centrum op het gebied van informatie, educatie en ontmoeting worden. Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Frank Joosten, penning-meester Marcel Janssen en de leden Miriam Houben, Mario Badzurek, Leon Strijthagen en Emiel Verstegen.

foto: Sjurlie Fotografie