New Generation collecteert voor Anjeractie

25895 Koor New Generation uit Merkelbeek doet mee aan de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Met de collecte wordt geld ingezameld voor cultuur in Nederland.

Van 19 tot en met 25 mei gaan leden van het koor in Merkelbeek, Bingelrade en Jabeek langs de deuren voor een bijdrage aan de Anjeractie. De helft van de opbrengst blijft achter in de verenigingskas van New Generation.

Mede door deze giften kan het Cultuurfonds ieder jaar meer dan 3.800 projecten ondersteunen: voor de aanschaf van instrumenten van de plaatselijke harmonie, voor de restauratie van historische schepen, of voor een cabaret- of muziekfestival in uw regio.