MVV informeerde naar oud-Roda JC'er Hupperts

29099 MVV heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om transfervrij aanvaller en voormalig Roda JC'er Guus Hupperts te kunnen aantrekken. Dat bevestigen goedingevoerde bronnen binnen de Maastrichtse club tegenover ZO-NWS.

Hupperts, die in het verleden jarenlang voor Roda JC speelde, zit per direct zonder club omdat zijn huidige werkgever Sporting Lokeren in België failliet is verklaard. De 27-jarige flankspeler kwam aldaar sowieso al geruime tijd niet meer aan spelen toe.

De Heerlenaar lijkt in eerste instantie echter te hopen op een nieuw verblijf bij een club uit de Eredivisie.

weerfoto april