Monument Nicky Verstappen hersteld

26134

Het monument voor Nicky Verstappen op de Brunssummerheide is donderdag hersteld. Het monument voor de vermoorde jongen uit Heibloem werd begin in april voor de derde keer beschadigd.

Voor de familie van Nicky hoefde het monument niet meer zo nodig gerepareerd te worden. De gemeente Brunssum vond echter wel dat het monument in ere hersteld moest worden. Waarnemend burgemeester Gerd Leers ging hierover in gesprek met de familie. Deze stemde uiteindelijk toch in met het herstel.

Enkele dagen na de vernieling werd Heerlenaar Eric A. aangehouden. Hij is geen onbekende bij de politie. In 2007 en 2013 werd hij ook al opgepakt voor vernielingen bij de gedenksteen. De politie was hem via DNA op het spoor gekomen.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019