Monsterzege voor Eaters tegen hekkensluiter

Mede door Lars van Sloun uit Brunssum heeft ijshockeyclub Eaters zondag met duidelijke cijfers gewonnen. Op het ijs van Glanerbrook werd het 20-2 tegen Tilburg Trappers.

Van Sloun scoorde één keer. De meeste treffers waren echter voor Nick Verschuren (zes goals) en Marek Malinsky (vijf goals).

Zaterdag ging de ploeg ondanks een mooie inhaalwedstrijd onderuit op het ijs van Herentals. De Belgen wonnen uiteindelijk met 6-4. De Eaters begonnen niet sterk aan de wedstrijd van zaterdag en ook enkele penalty's kwamen de ploeg uit Geleen duur te staan. Aanstaande zaterdag staat de returnmatch op het programma. De nummer twee van de BeNe League komt dan naar Geleen.

Microz Eaters staat nu op een vijfde plek met 16 punten uit 10 wedstrijden.

Weerfoto januari