Mogelijke ontvoering in Amstenrade

24999 De politie onderzoekt een mogelijke ontvoering in Amstenrade. Vrijdagmorgen zou een vrouw tegen haar wil in een auto getrokken zijn. Vervolgens ging de auto ervandoor.

Dat zou rond 8.00 uur zijn gebeurd op de Hommerter Allee. Een getuige zag hoe een man en vrouw ruzie met elkaar hadden. Vervolgens kwam er een witte Volvo aangereden met daarin een tweede man. De vrouw werd in de auto geduwd en nadat ook de man was ingestapt ging de Volvo, waarvan het kenteken begint met 1-ZFF, ervandoor richting Nuth.

De vrouw is tussen de 15 en 25 jaar en droeg opvallend roze kleding. De politie is op zoek naar meer getuigen van het voorval. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019