Modelspoorbaan in lege winkelruimte

27489

In een leeg winkelpand in winkelcentrum De Parel in Brunssum is een bijzondere modelspoorbaan te bewonderen. Bouwers zijn geruime tijd bezig geweest met het bouwen en inrichten van de baan.

Naast de vele treinen die rijden kunnen bezoekers ook kijken naar enkele markante gebouwen uit de regio. Zo zijn de kerken uit Treebeek en Klimmen in miniatuur te zien. Verder zijn gebouwen uit de mijntijd van Brunssum te bewonderen. Ook de treinstations van Schinnen en Schin op Geul staan langs de routes van de treinen.

Vanaf woensdag 27 november tot en met 21 december is deze bijzondere modelspoorbaan op woensdag en zaterdag te bezichtigen.

De treinen rijden op de woensdagen van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. De makers zijn dan ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

 

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019