Mitchel Keulen tekent 2-jarig contract bij Roda JC

25418 Mitchel Keulen heeft vrijdag een tweejarig contract getekend bij Roda JC. Het is het eerste profcontract van de 20-jarige linksback.

In het contract is een optie voor verlenging met nog een seizoen opgenomen.

Keulen maakte op 13 januari in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles zijn officiële debuut voor Roda JC. Na 11 minuten scoorde hij direct zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. Keulen verscheen tot dusver tien maal als basisspeler aan de aftrap.

Technisch en interim algemeen directeur Harm van Veldhoven is blij met het vastleggen van Mitchel Keulen. "Het doet ons deugd dat Mitchel Keulen na de blessure van Jannes Vansteenkiste direct zijn kans heeft gepakt. Voor Roda JC én voor hem persoonlijk was het een schitterend moment om bij zijn debuut een doelpunt te maken", zegt Van Veldhoven. "Mitchel heeft tijdens de afgelopen wedstrijden laten zien dat hij het niveau aankan."

25419 foto © ZO-NWS | Website Roda JC