Minister bezoekt Parkstad Limburg

21376 Minister Kajsa Ollongren bracht maandag een bezoek aan Parkstad Limburg. Het was haar eerste werkbezoek aan Limburg sinds haar aantreden als minister vorig jaar.

De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties kwam maandag rond de klok van twee uur aan bij Schunck in Heerlen. Daar vond een gesprek plaats met gemeentebesturen en provinciebestuurders. Onderwerpen van gesprek waren de perikelen rond de herindeling Landgraaf-Heerlen, de politieke problemen rond Jo Palmen maar ook de vooruitgang en samenwerking binnen Parkstad.

Ook stond een wandeling door het centrum van Heerlen op het programma. Na het bezoek in Heerlen ging de minister naar Kerkrade voor het bouwproject SuperLocal. Het werkbezoek werd afgesloten met een kijkje bij de IBA Informatiemarkt in Voerendaal.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019