Centrale verdediger voor Fortuna Sittard

Met het aantrekken van Cian Harries moet Fortuna Sittard voldoende centrale verdedigers hebben om een keuze uit te maken.

De 22-jarige speler komt over van het Engelse Swansea City en is al de vierde voetballer die deze zomer voor die positie is aangetrokken.

Met de club uit Wales is overeengekomen dat Harries dit seizoen gehuurd wordt en dat hij volgend seizoen mogelijk compleet wordt overgenomen door Fortuna. Bij zijn huidige club kwam hij weinig aan spelen toe.

Trainer Sjors Ultee geeft aan al maanden op zoek te zijn naar versterking voor het middenveld en de aanval.

weerfoto augustus