'Medebewoner gewurgd bij ruzie om sms'jes '

23049 De 24-jarige Portugees die vorige week om het leven kwam in Amstenrade zou gewurgd zijn tijdens een ruzie. De hoofdverdachte, een 24-jarige man zit nog vast. De andere verdachten zijn inmiddels vrijgelaten.

De aanleiding van de ruzie zouden enkele telefonische berichten zijn die het slachtoffer aan de vrouw van de hoofdverdachte had gestuurd.

Het voorval gebeurde zaterdag in een woning aan de Oudestraat in Amstenrade, waar vier Portugese stratenmakers samenwonen. Eén van de medebewoners zou de ruzie gefilmd hebben. Op de beelden zou te zien zijn hoe de ruzie zich ontwikkelde van een scheldpartij tot een handgemeen. Op een gegeven moment wordt het slachtoffer in een wurggreep genomen, hetgeen hem fataal werd. 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019