Markt Nuth voorlopig niet opgeknapt

24338

Het plan om de Markt in Nuth op de knappen is in de ijskast beland. Er blijkt onvoldoende draagvlak te zijn voor het plan zoals dat er nu ligt.

De gemeenteraad van Nuth heeft daarom besloten om het voorlopig uit te stellen. Het is dan aan de nieuwe gemeenteraad van Beekdaelen om er een besluit over te nemen.

De bewoners zouden te weinig kans hebben gehad om er over mee te praten. Ook zouden de ondernemers aan de Stationsstraat niet betrokken zijn. De Markt moet opgeknapt omdat er te weinig parkeerplaatsen zijn en het plein veiliger moet worden voor de voetgangers.

Nu het plan voorlopig niet doorgaat dreigt men 350.000 euro aan subsidie mis te lopen. De gemeente Nuth trok zelf 1,2 miljoen euro uit voor het opknappen van de Markt in Nuth en het Europaplein in Hulsberg.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019