Marco Sturmans prins Sjilvend Alaaf

Marco Sturmans (53) is de nieuwe prins van CV Sjilvend Alaaf. Sturmans werd zaterdagavond uitgeroepen tijdens een act die draaide om de sterkste man van Schinveld.

Sturmans is geen onbekende in Schinveld. Hij zat tot voor kort voor de VVD in de gemeenteraad van Onderbanken. Bij de plaatselijke voetbalclub is hij voorzitter. Zelf voetbalt hij nog bij de veteranen. Hij werkt als juridisch adviseur bij de Sociale verzekeringsbank.

Joep Jacobs is de jeugdprins van JCV De Prengelkes. Joep (13) is bekend met het carnaval in Schinveld. Zijn vader was eerder prins van Sjilvend Alaaf. Joep zit in de brugklas van het St. Janscollege in Hoensbroek en heeft als  hobby mountainbiken. Hij is lid van de gymnastiekvereniging en van de voetbalclub.

24681 De prinsen van Sjilvend Alaaf en JCV de Prengelkes.