Marc en Saskia Schendelaar stadsprinsenpaar Brunssum

27441

Marc en Saskia Schendelaar zijn vrijdagavond uitgeroepen tot stadsprinsenpaar van Brunssum. De twee zijn lid van carnavalsvereniging CV De Streupers.

Ze volgen het stadsdreigestirn met Stadsprins Michael I, Bauer Serv en Jungfrau Rikolin van CV de Klotsköp op die vorig seizoen over Brunssum regeerden.

Marc (1973) is de carnaval met de paplepel ingegoten. Door zijn ouders werd hij al op 3-jarige leeftijd op sleeptouw genomen naar de Streupers. Daarnaast is bijna 40 jaar lid van VV de Leeuw, waarvan al meer dan 25 jaar ook actief als trainer. Sinds enkele jaren is hij ook actief in de vasteloavesmuziek met de zanggroep 3xNIX.


Saskia (1971) komt uit Valkenburg aan de Geul. Carnaval vierde zij altijd met veel plezier. Zes jaar geleden heeft zij Marc leren kennen en is zij neergestreken in Brunssum. Door Marc kwam ze in contact met het carnaval bij CV De Streupers in Brunssum.

De receptie van het nieuwe stadsprinsenpaar is op zondag 5 januari om 11.00 uur in de Brikke Oave.

 

Bekijk je dit bericht via de ZO-NWS app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

weerfoto november

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019