Mannen Vludoc winnen zware wedstrijd

24963

De mannen van volleybalvereniging Vludoc uit Nuth hebben afgelopen weekend hun thuiswedstrijd gewonnen. Het was een moeizame strijd tegen de zeer geroutineerde ex-divisiespelers uit Wessem.

De eerste set duurde meer dan een half uur. De mannen uit Nuth wisten de set uiteindelijk met 29-27 te winnen. De tweede set werd verloren en ook de vierde set was voor de heren uit Wessem. Een vijfde set was nodig om een winnaar te krijgen.

Na meer dan twee uur strijden bleek de conditie van de mannen uit Nuth toch net iets beter. Met een 3-2 uitslag bleven de punten in Nuth.

Met een winst tegen Maasdal 3 kwam er voor het derde damesteam ook een eind aan een verlies-serie. Het sterk verjongde team van Dames 1 ging net als het tweede damesteam en de Meisjes-B kansloos ten onder.

 

 

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019