Man met mes pleegt overval op tankstation

24956

In Brunssum is maandagavond een gewapende overval gepleegd op het Texaco tankstation aan de Akerstraat. Rond 19 uur stapte een met een mes bewapende overvaller de shop binnen en bedreigde de medewerker.

Nadat hij een nog onbekend geldbedrag uit de kassa had gekregen ging de man er vandoor in de richting van Heerlen. Via Burgernet werd mensen opgeroepen uit te kijken naar de verdachte.

Het zou gaan om een Nederlands sprekende blanke man van 30 tot 40 jaar oud, met stoppelbaardje en een snor. Ten tijde van de overval droeg hij donkere kleding. De overvaller is nergens meer aangetroffen.

Bij de overval raakte niemand gewond. Een paar maanden geleden, op 14 oktober, werd het tankstation ook al eens overvallen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019