Luisteravonden klassieke muziek in bieb Brunssum

27811

Voor liefhebbers van klassieke muziek zijn er drie luisteravonden in de bibliotheek in Brunssum. Musicus en voormalig directeur van de muziekschool Pierre Rietrae legt op zijn speciale manier klassieke muziek uit, aan de hand van luisterfragmenten.

Bezoekers krijgen achtergrondinformatie en worden bij de muziekstukken opmerkzaam gemaakt op details en wetenswaardigheden. Enige voorkennis is overigens niet nodig.

Op 30 januari staan de werken van de Finse componist Jean Sibelius centraal. Op 6 februari is er aandacht voor de componisten van de 20e eeuw, een nieuw tijdperk met gedurfde klanken en nieuwe ritmes. De laatste luisteravond is op 13 februari. Dan worden twee verschillende uitvoeringen van hetzelfde muziekwerk met elkaar vergeleken.

Aanmelden voor de luisteravonden is verplicht en kan via www.bibliotheekbrunssum.nl, telefonisch op (045) 400 75 60 of aan de klantenbalie van de bibliotheek.

 

Weerfoto januari

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019