Luc I en Tobias I regeren over het Keescheriek

24895

Luc Cremers is de nieuwe prins van CV De Keescheknup in Bingelrade. Hij wordt bijgestaan door Maxime Andrieu en zijn adjudant Coen Cremers, de broer van de prins.

Samen met jeugdprins Tobias regeert prins Luc I dit carnavalsseizoen over het 'kieesjeriek' in Bingelrade. Luc Woont momenteel nog bij zijn ouders aan de Maastrichterstraat in Bingelrade. Dit omdat er nog veel gebeuren moet aan de woning die de prins in Merkelbeek gekocht heeft.

Naast zijn werk als onderhoudsmonteur is hij regelmatig te vinden op de voetbalvelden van RKDFC. Daarnaast steekt hij ook graag de handen uit de mouwen op de boerderij.

De jeugdprins zit in groep 8 van de Zeveneik, daarmee heeft de basisschool in Bingelrade overigens twee prinsen in één klas zitten, want ook prins Jarno I van de Appelkietsjkes gaat naar de fusieschool. Zijn vrije tijd vult hij met honkbal, drummen, streetdance en gamen.

Hoogtepunt voor de twee prinsen is zeker de optocht op zaterdag 2 maart.

 

24894

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019