LOOpende Zaken over documentaire Martin Hurkens

21701 De komende aflevering van LOOpende Zaken staat helemaal in het teken van Martin Hurkens. Over de zanger uit Schinveld ging vorige week de documentaire 'Truuk noa heem' in première.

Een deel van die documentaire is opgenomen in China waar Hurkens grote successen boekt met zijn optredens. In LOOpende Zaken praat hij over zijn vele optredens in dat land. Maar ook over zijn verlangens om na elk optreden weer terug te keren naar Schinveld: truuk noa heem. Aan de LOOpende Zaken tafel zit ook de manager van Martin Hurkens, Rob Knubben. Hij begeleidt de Schinveldenaar bij zijn optredens in binnen- en buitenland.

LOOpende Zaken is zaterdag, zondag en maandag op LOO-tv om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur. Of bekijk de aflevering hier online:

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019