LOOpende Zaken: 100 dagen met Gerd Leers

21867 In een nieuwe aflevering van LOOpende Zaken zitten waarnemend burgemeester Gerd Leers en ballonvaarder Ton Kurvers aan de tafel. Presentator Paul Versteegen kijkt met de voormalig minister terug op zijn eerste 100 dagen als burgervader in de gemeente Brunssum.

Eén van de taken van Gerd Leers was om de rust weer terug te laten keren in de Brunssumse politiek. Of dit gelukt is dat vertelt Leers zelf. Natuurlijk wordt ook vooruitgekeken hoe het verder moet met brunssum en hoe  integriteitskwesties in de toekomst worden voorkomen.

Bij de andere gast gaat het over het algemeen een heel stuk relaxter aan toe op zijn werkplaats. Bovendien heeft hij ook een heel andere kijk op de zaken. Als ballonvaarder Ton Kurvers opstijgt is het vooral genieten van het uitzicht. Hij is al meer dan 30 jaar actief in Limburg. Daarnaast organiseert hij diverse evenementen met luchtballonnen.

LOOpende Zaken is zaterdag, zondag en maandag om 10.00, 14.00, 18.00 en 22.00 uur op LOO-tv. Of kijk hieronder naar de aflevering.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019