Line-up Pinkpop nu compleet

21797 De line-up voor de 49e editie van Pinkpop is compleet. Vrijdagmorgen werden de laatste drie namen aan het affiche toegevoegd. Maan, Cloves en dj Rashida komen ook naar het festival in Landgraaf.

Alle drie de artiesten maken deel uit van het programma op zondag. Cloves is een Australische singer-songwriter en zij is net als zangeres Maan doorgebroken door deelname aan een talentenshow. Dj Rashida gaat het publiek opwarmen voordat Bruno Mars het festival afsluit.

Andere grote namen die te zien zijn op Pinkpop zijn Pearl Jam, Foo Fighters, The Offspring, Snow Patrol, The Script en de Editors.

Voor het festival op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni zijn nog kaarten te koop. Ook zijn er nog weekendtickets waarmee bezoekers alle dagen naar het festival in Landgraaf kunnen komen.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019