Lijsttrekker wil niet in gemeenteraad

22736

Fons Heuts uit Nuth is weliswaar lijsttrekker van de nieuwe partij Lokaal Beekdaelen, maar hij gaat niet plaatsnemen in de gemeenteraad van Beekdaelen. Ook ambieert hij niet een baan als wethouder van de nieuwe fusiegemeente.

De 75-jarige Heuts is al jaren goed voor veel stemmen in zijn woonplaats. In een reactie aan dagblad De Limburger laat Heuts weten dat er geen sprake is van kiezersbedrog omdat hij ruimschoots van te voren aangeeft wat zijn plannen zijn.

Gezien zijn leeftijd wil de politicus niet meer dagelijks bezig zijn. Wel wordt hij partijleider en gaat hij een coördinerende rol krijgen in de partij, die een fusie is van BurgerBelangen Nuth, Lokale Partij Groot-Nuth, Trots en Fractie Pluijmaekers.

 

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019