Lars Hutten verkast naar Top Oss

Publiekslieveling Lars Hutten gaat Fortuna Sittard verlaten. Hij heeft een 2-jarig contract getekend bij TOP Oss.

De Tilburger kreeg al in mei te horen dat zijn aflopende contract in Sittard niet verlengd werd. De middenvelder droeg twee seizoenen 88 maal het groen-gele shirt van de club. Hutten had een groot aandeel in de promotie van Fortuna Sittard naar de Eredivisie.

TOP Oss komt momenteel uit in de Eerste Divisie. In tegenstelling tot Roda JC wist de club uit Oss zich wel te plaatsen voor de play-offs. Echter Sparta maakte een eind aan de promotiedroom van de club.