Landgraafse wethouder stapt op

26610

De Landgraafse wethouder Marlies Dreissen-Embrechts heeft per direct haar functie neergelegd. Aanleiding voor het vertrek zou een bouwvergunning zijn die verleend is aan de wethouder.

Dreissen zat namens het CDA in het Landgraafse college. Zij was onder andere verantwoordelijk voor de ruimtelijke ordening, speelvoorzieningen, volkshuisvesting, waterbeheer en IBA.

In een brief aan de gemeenteraad schrijft Dreissen dat "het wijs is om een stap terug te doen als een privékwestie zoals een bouwvergunning onderwerp van publieke vragen aan het worden is en discussie over beïnvloeding en zuiverheid dreigt te ontstaan".

Burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Freed Janssen laten in een reactie weten de beslissing te respecteren, echter betreuren zij het feit dat Landgraaf een goede wethouder verliest. 

Lies hier het verzoek tot ontslag van Marlies Dreissen-Embrechts>>

 

weerfoto augustus

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019