Lamprou waarschijnlijk niet terug naar Fortuna

De kans dat Lazaros Lamprou terugkeert naar Fortuna is minimaal. Er is veel interesse voor de linker vleugelspeler.

Lamprou staat onder contact bij de Griekse club PAOK. Echter ook dit seizoen ziet het er niet naar uit dat hij veel aan het spelen komt. Daarom wil de Griekse club hem weer verhuren.

Fortuna wil Lamprou graag weer opnemen in de selectie, maar meer Nederlandse en Belgische voetbalclubs willen de voetballer graag hebben. Hierdoor is de kans klein dat Lamprou nogmaals in het geel-groene shirt van Fortuna te zien zal zijn.

weerfoto augustus