Kunstenaars exposeren tijdens Worldparade

14713 Tijdens de Parade in Brunssum exposeert Stichting Kunstkring Parkstad (SKP) dagelijks van 12:00 tot 17:00 uur kunstwerken van diverse leden. SKP is gevestigd op de Kerkstraat 73.

SKP wil dat kunst er voor iedereen is en makkelijk bereikbaar wordt. Gedacht wordt daarbij vooral aan iedereen die door zijn of haar bijzondere maatschappelijke positie geen toegang heeft tot kunst. Kunstenaars ervaren daarbij vaak zelf hoeveel voldoening mensen kunnen vinden in het ontwikkelen van talenten en willen dit met de expositie ook laten zien.

Zie ook de website van SKP