Koopmans en Knops naar Beekdaelen

24133 Gedeputeerde Ger Koopmans en staatssecretaris Raymond Knops komen naar Beekdaelen. De CDA'ers bezoeken Nuth en Wijnandsrade in het kader van de aanstaande verkiezingen.

Koopmans is aanstaande zaterdag op de Markt in Nuth te vinden. Tussen 11.00 en 12.00 uur wil hij met voorbijgangers in gesprek komen de nieuwe fusiegemeente die bestaat uit Nuth, Schinnen en Onderbanken.

Een week later, op zaterdag 17 november, is staatssecretaris Knops te vinden op Kasteel Wijnandsrade. Tussen 10.30 en 13.00 uur probeert ook hij te achterhalen hoe mensen denken over de nieuw te vormen gemeente Beekdaelen.

Op woensdag 21 november kunnen de bewoners van de drie gemeenten naar de stembus om een gemeentebestuur voor Beekdaelen te kiezen. De eerste vergadering van de nieuwe gemeenteraad staat gepland op woensdag 2 januari in het gemeentehuis in Nuth.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019