Klotskop heeft prinsenpaar met Schinveldse roots

Roy en Louise Eussen zijn uitgeroepen tot prinsenpaar van CV de Klotskop in Brunssum. Roy komt oorspronkelijk uit Schinveld, waar hij elk jaar met zijn gezin carnaval viert met carnavalsgroep 'Te gek om los te lope'.

Roy en Louise leerden elkaar 32 jaar geleden kennen bij zwembad De Bronspot. Ze hebben twee kinderen, Lars en Niels.

Drie jaar geleden kwam bij de twee al het idee om prinsenpaar bij de Klotskop te worden. Dat liet echter nog even op zich wachten. Omdat ze dit jaar hun zilveren huwelijk vierden leek hen dat een mooi moment om door het leven te gaan als prinsenpaar.

Op zaterdag 18 januari houden ze receptie in zaal Fons Schobben aan de Rumpenerstraat in Brunssum.

27526 Het prinsenpaar Roy en Louise Eussen.

weerfoto november