Kids Club op ZO-NWS

24628 Op ZO-NWS is de eerste aflevering van het jongeren programma Kidsclub te zien. Denise Lambrichs gaat enkele bijzonder hobby's bekijken.

Zo wordt er met de motor gecrosst en is er ook een heuse stuntvrouw in het programma te zien. Daarnaast is er ook aandacht voor paardrijden en voetballen.

Deze aflevering is nog tot en met vrijdag 4 januari te zien om 8.00, 12.00, 16.00 en 20.00 uur op ZO-NWS. De uitzending is natuurlijk ook te bekijken via Youtube of kijk hieronder online.

Bekijk je dit bericht via de LOO-tv app, dan kun je het videofragment vinden onder tabblad 'video'.