Kerkradenaar aangehouden voor overval

23793 De politie heeft vorige week een 26-jarige man uit Kerkrade aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn bij een overval in Rhoon, bij Rotterdam.

Eerder werd in deze zaak al een 24-jarige man uit Vaals aangehouden. De twee mannen zouden op 5 augustus in de Zuid-Hollandse gemeente de bezorger van een nachtwinkel beroofd hebben.

De politie kwam de mannen op het door het bekijken van de beelden van een bewakingscamera. Daarop was te zien hoe één van de verdachten voorafgaand aan de overval het portiek van een flat in was gelopen.

Uit verklaringen van het slachtoffer bleek dat minstens nog een man bij de overval betrokken was. Nadat de twee mannen de auto hadden doorzocht gingen zij er met de voorraad lachgaspatronen vandoor en lieten zij de bezorger gewond achter.

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019