Keeper loopt stage bij Fortuna Sittard

24691 Op de trainingsvelden van Fortuna Sittard was zondag een nieuw gezicht te zien. De 26-jarige Azbe Jug loopt momenteel enkele dagen stage bij de club.

De Sloveense doelman is op zoek naar een nieuwe werkgever en stond onder andere bij Sporting Clube de Portugal onder de lat.

Heel erg druk was het overigens niet tijdes de training. Dat komt omdat de ploeg van René Eijer en Kevin Hofland in Spanje zit om zich daar op de tweede helft van het seizoen voor te bereiden.

Fortuna heeft zich tot nu toe van een goede kant laten zien. Momenteel staat Fortuna op een negende plaats met 20 punten uit 17 wedstrijden. Het verschil met de andere ploegen is echter klein.