Jubileumtentoonstelling Heemkundevereniging

Heemkundevereniging Brunssum heeft een bijzondere jubileumtentoonstelling samengesteld. Deze vindt plaats in het voormalige Rabobankpand aan de Kerkstraat in Brunssum.

Wethouder Hugo Janssen van Cultuur zal op zaterdag 14 september de expositie om 11.00 uur openen. De heemkundevereniging die dit jaar 20 jaar bestaat heeft een foto-expositie samengesteld van Brunssum rondom de bevrijding. Tevens kunt  U een kopje koffie nuttigen in een nagebootste huiskamer uit de dertiger jaren.
In de etalage van het voormalige Rabobank pand is een "hofje" uit de jaren dertig te bekijken.

De expositie is tot eind oktober te bekijken zaterdags van 11.00 tot 15.00 uur. Bij grote belangstelling wordt de tentoonstelling mogelijk verlengt tot eind van het jaar.

weerfoto september