Jubileumeditie Bekkerveld Festival

23077

Dit jaar organiseert RKSV Bekkerveld uit Heerlen een bijzondere editie van het Bekkerveld Festival. Het is namelijk de 50e maal dat de club het festival organiseert.

In Multifunctioneel Centrum A Gene bek is het vier dagen feest. Op donderdag 16 augustus gaat de jubileumeditie van start.

De organisatie heeft kosten nog moeite gespaard om een gevarieerd programma voor jong en oud samen te stellen. Zo komt dj Mental Theo, die vrijdag de tweede dag van het festival afsluit. Daarnaast zijn er optredens van onder andere WeZienWel, Rewind Amsterdam, South Soul Collected, Nur Deutsche Welle, SBMG en Bokoesam. Daarnaast is er ook ruimte voor regionale artiesten.

Ook het traditionele Spek & Ei treffen op de zondag is er weer. Later die dag is het ook tijd voor sport met een volleybaltoernooi.

Kijk voor meer informatie op bekkerveldfestival.nl

 

SERVICE:      Contact >      DVD bestellen >      Kerstwens >     RSS nieuws >      Uitzending gemist >      P2000 alarmeringen >      Prikkers >

TELEVISIE:   Parade 2012 >      Babbelen op de trappers >      Jongerenjournaal >      Livestream >      LOOpende Zaken >      Raadsvergadering >

© ZO-NWS   2019