Jubileumconcert Harmonie Treebeek

Harmonie Orkest Treebeek Concordia Treebeek geeft op zaterdag 30 november een concert. Dat is ter ere van het 85-jarig bestaan van de vereniging.

Het concert in de Brikke Oave in Brunssum en begint om 19.30 uur. Het eerste deel van het concert staat volledig in het teken van Lord of the Rings. Een zandkunstenaar en een verteller geven het optreden extra flair.

Na de pauze laten het komische muzikale duo Stenzel en Kivits samen met de muzikanten van Concordia zien dat komiek en muziek uitstekend samen gaan.

Kaarten voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar bij de Brikke Oave, Trefcentrum Treebeek, Sigarenzaak Hermans of via www.hoc-treebeek.nl

weerfoto september